Política de privacitat

POLITICA DE PRIVACITAT

 

Qui és el responsable del tractament de les seves dades?

Entitat: Som Confort Solar SCCL
NIF: F67136473.
Adreça postal:  Av. Onze de Setembre, 75 – 08208 Sabadell – Barcelona (Espanya)
Telèfon: 931185260.
Correu electrònic: info@somconfortsolar.coop.

Hosting i eines de gestió

Som Confort Solar SCCL, comparte datos con los siguientes prestadores bajo sus correspondientes condiciones de privacidad:

  • Google Analytics: un servei analític de web prestat per Google, Inc., una companyia de Delaware l’oficina principal de la qual està als Estats Units.
    Google Analytics utilitza “cookies”, que són arxius de text situats en el teu ordinador, per a ajudar a somconfortsolar.coop a analitzar l’ús que fan els usuaris del lloc web. La informació que genera la cookie sobre el seu ús, incloent la teva adreça IP, serà directament transmesa i arxivada per Google en els servidors dels Estats Units
  • Hosting: 1&1 Internet Espanya S.L.O., amb domicili a Espanya. tracta les dades amb la finalitat de realitzar els seus serveis de hosting a Som Confort Solar SCCL. Més informació en: https://www.1and1.es (1&1 Internet Espanya S.L.O.). 1&1 Internet Espanya S.L.U.
  • Plataforma web: (The Wordpress Foundation). The Wordpress Foundation tracta les dades amb la finalitat de realitzar els seus serveis de plataforma web a Som Confort Solar SCCL. Més informació en: https://wordpress.org
  • Gestió: Trello, Inc, amb domicili als EUA. tracta les dades amb la finalitat de realitzar els seus serveis de gestió a Som Confort Solar SCCL. Més informació en: https://trello.com (Trello, Inc). Trello, Inc

A quins destinataris es comunicaran les seves dades?

No se cediran dades a tercers, excepte obligació legal.

Transferències de dades a tercers països.

Estan previstes les següents transferències de dades a tercers països:

  • Trello, Inc, amb domicili als EUA. tracta les dades amb la finalitat de realitzar els seus serveis de gestió a Som Confort Solar SCCL. Més informació en: https://trello.com (Trello, Inc). Trello, Inc

Quins són els seus drets quan ens facilita les seves dades?

Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si en SOM CONFORT SOLAR SCCL estem tractant, o no, dades personals que els concerneixin.

Les persones interessades tenen dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre altres motius, les dades ja no siguin necessaris per a les finalitats que van ser recollits. Igualment té dret a la portabilitat de les seves dades.

En determinades circumstàncies, els interessats podran sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, i en aquest cas únicament els conservarem per a l’exercici o la defensa de reclamacions.

En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, els interessats podran oposar-se al tractament de les seves dades. En aquest cas, SOM CONFORT SOLAR SCCL deixarà de tractar les dades, excepte per motius legítims imperiosos, o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions.

Podrà exercitar materialment els seus drets de la següent forma: dirigint-se al responsable del tractament

Quan es realitzi l’enviament de comunicacions comercials utilitzant com a base jurídica l’interès legítim del responsable, l’interessat podrà oposar-se al tractament de les seves dades amb aquesta fi.

El consentiment atorgat és per a totes les finalitats indicades la base legal de les quals és el consentiment de l’interessat. Té dret a retirar aquest consentiment en qualsevol moment, sense que això afecti la licitud del tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada.

En cas que senti vulnerats els seus drets pel que concerneix la protecció de les seves dades personals, especialment quan no hagi obtingut satisfacció en l’exercici dels seus drets, pot presentar una reclamació davant l’Autoritat de Control en matèria de Protecció de Dades competent a través del seu lloc web: www.aepd.es.

 

6.1. Tractament de les dades personals de potencials clients i contactes via web

Amb quina finalitat tractem les seves dades personals?

A Som Confort Solar SCCL tractem la informació que ens faciliten les persones interessades amb la finalitat d’atendre la seva sol·licitud i enviar-li comunicacions comercials, així com els nostres butlletins.

Per quant temps conservarem les seves dades?

Les dades es conservaran mentre l’interessat no sol·liciti la seva supressió.

Quina és la legitimació per al tractament de les seves dades?

Li indiquem la base legal per al tractament de les seves dades:

  • Execució d’un contracte: Prestació dels serveis sol·licitats
  • Consentiment de l’interessat: Atendre la seva sol·licitud i enviar-li comunicacions comercials, així com els nostres butlletins.

 

6.2 Tractament de les dades personals dels contactes de correu electrònic

Amb quina finalitat tractem les seves dades personals?

A Som Confort Solar SCCL tractem la informació que ens faciliten les persones interessades amb la finalitat de prestar-li els serveis que ens ha sol·licitat, atendre les seves sol·licituds d’informació i enviar-li comunicacions comercials. En el cas que no faciliti les seves dades personals, no podrem complir amb les funcionalitats descrites anteriorment.

No es prendran decisions automatitzades sobre la base de les dades proporcionades.

Per quant temps conservarem les seves dades?

Les dades es conservaran mentre l’interessat no sol·liciti la seva supressió.

Quina és la legitimació per al tractament de les seves dades?

Li indiquem la base legal per al tractament de les seves dades:

  • Execució de contracte: Prestació els serveis sol·licitats.
  • Interès legítim del responsable: Enviament de comunicacions comercials sobre els nostres serveis.
  • Consentiment de l’Interessat: Enviament de comunicacions comercials sobre els nostres serveis sobre la base de l’interès demostrat.

 

6.3 Tractament de les dades personals de les sol·licituds d’un lloc de treball

Amb quina finalitat tractem les seves dades personals?

A Som Confort Solar SCCL tractem la informació que ens faciliten les persones interessades amb la finalitat de gestionar els Curriculum vitae rebuts i realitzar els processos de selecció de personal.
No es prendran decisions automatitzades sobre la base de les dades proporcionades.

Per quant temps conservarem les seves dades?

Dos anys des de l’última interacció.

Quina és la legitimació per al tractament de les seves dades?

Li indiquem la base legal per al tractament de les seves dades:

  • Consentiment de l’interessat: Gestionar els Curriculum vitae rebuts i realitzar els processos de selecció de personal.

 

6.4 Tractament de les dades personals dels pressupostos sol·licitats

Amb quina finalitat tractem les seves dades personals?

A Som Confort Solar SCCL tractem la informació que ens faciliten les persones interessades amb la finalitat de realitzar la gestió administrativa, comptable i fiscal dels serveis sol·licitats, així com enviar comunicacions comercials sobre els nostres serveis.

Per quant temps conservarem les seves dades?

Les dades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial, i en el seu cas, durant els anys necessaris per a complir amb les obligacions legals.

Quina és la legitimació per al tractament de les seves dades?

Li indiquem la base legal per al tractament de les seves dades:

  • Execució d’un contracte: Prestar el servei sol·licitat o en el seu cas la aplicacions de mesures precontractuals.
  • Consentiment de l’interessat: Enviar-li comunicacions comercials, i/o newsletter.

Vols més informació?

Estem federats a la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya i som socis de: Cooperativa de finançament ètic i solidari Coop57 i Cooperativa Opcions.

Som instal·ladors certificats per l'empresa sonnen: realitza bateries d'alta qualitat i l'any 2019 va ser la bateria més instal·lada a Europa per autoconsum domèstic (veure notícia).